Wie ben ik?

Mijn naam is Tessa van Vugt en ik woon samen met mijn gezin in Harderwijk. Ik geniet van mooie gesprekken, koffietentjes, reizen, koken en boswandelingen maken met mijn hond.

Ik deed mijn werk met veel plezier, toch merkte ik dat ik iets miste. Mijn ambitie en passie lagen bij het persoonlijk begeleiden van mensen en daarom heb ik in 2012 de stap gezet om naast mijn werk de opleiding voor psychosociaal therapeut bij de Academie Integrale Menswetenschappen (HBO) te volgen.

Hiernaast heb ik ook de opleiding voor wandelcoach bij het Atma instituut gevolgd, de combinatie van deze twee opleidingen maakte voor mij het plaatje compleet. En zo is Loof Coaching ontstaan (loof is een ander woord voor bladeren van bomen).

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen weet ik dat het leven niet altijd makkelijk is en dat het kan helpen om met iemand hierover te praten zodat je weer verder kan.

Misschien loop jij nu vast, ik loop graag een stukje met je mee.

 

Wie ben ik als coach?

Mijn stijl van coachen kenmerkt zich door oprechte interesse, verbinding, vertrouwen, warmte en humor.

Ik luister naar je zonder een oordeel te hebben over jou en je verhaal, stel vragen en leg verbindingen zodat jij inzicht krijgt in hetgeen waar jij tegen aanloopt.

Mijn uitgangspunt is gebaseerd op het inzicht dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat we veel meer kunnen dat we denken of zelfs durven dromen.

Denk je dat ik de juiste persoon voor jou ben om een stukje met je mee te lopen op jouw pad?

Vul het onderstaande contact formulier in om een afspraak te maken.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Tessa