Loof Coaching

"Tessa stelt zich open zodat het veilig voelt om dingen aan haar te vertellen en ze vraagt door. De metaforen in de natuur in onze coachingssessies heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht kreeg in hetgeen waar ik tegen aan liep en heeft me sterker gemaakt. Ook de buitenlucht en vooral de tijd die ze eraan besteed, zorgt ervoor dat er een proces op gang komt wat voor gedragsverandering zorgt. Ik heb ervaren dat het buiten gecoacht worden intensiever doordringt en daardoor meer integreert in je dagelijks leven. "
Annelies
"De symboliek van de natuur vond ik bijzonder en treffend. Een pluspunt van een buitensessie ten opzichte van een binnensessie is dat het praten makkelijker gaat".
Linda
"Het heeft me verrast dat Tessa als een nauwelijks waarneembare dirigent ervoor zorgt dat je zonder een ongemakkelijk gevoel te krijgen de weg naar de oorsprong van het probleem bewandelt. De natuur biedt een onverwachte mogelijkheid om een situatie te visualiseren. Een eye-opener wat er voor zorgde dat ik de knop kon omzetten. Ook voelt het vele malen ongedwongener om een gesprek al wandelend te voeren".
Tina