Loof Coaching

Welkom

Loof Coaching is de plek waar je je verhaal kwijt kan en antwoord vindt op vragen. Dit kunnen vragen zijn die je bezighouden of belemmeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress, verlies, relaties of werk. We onderzoeken hetgeen waar je tegen aanloopt en doen dit al wandelend in de mooie natuurgebieden rondom Harderwijk. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe krachtig de combinatie van coaching, wandelen en de natuur is.

Over Tessa van Vugt

Ik was altijd al geboeid door mensen en wat hen beweegt. Daarom heb ik in 2012 de stap gezet om mijn passie te volgen en ben ik gestart met de HBO opleiding voor psychosociaal therapeut bij de Academie Integrale menswetenschappen en heb deze in 2017 afgerond. Het is een van de beste beslissingen die ik in mijn leven heb genomen en het heeft me veel opgeleverd. Ik doe waar ik blij van wordt en ik ervaar hoeveel voldoening het geeft als je mensen echt kunt helpen.
Lees meer

Wandelcoaching

  • Wandelcoaching is een effectieve en krachtige vorm van coaching waarbij de gesprekken tussen mij en de cliënt al wandelend in de natuur plaatsvinden. Doordat je naast elkaar loopt hoef je elkaar niet steeds aan te kijken, dat voelt vaak prettiger en het praat makkelijker. De weidsheid van de natuur zorgt voor meer ruimte in je hoofd en al je zintuigen worden geprikkeld. Metaforen en symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid om een probleem buiten jezelf te plaatsen. Dit werkt verhelderend en leidt tot nieuwe inzichten zodat jij verder kan.

    Lees meer

Ervaringen

  • ‘Tessa heeft een rustige persoonlijke benadering zonder oordeel. Ze vraagt door en hoort de vraag achter de vraag’.

    Astrid